Servicii oferite de S.C. Katas Concept S.R.L.

Calitate
Design
Dezvoltare
Securitate

Compania Katas Concept SRL ofera servicii complete de proiectare si consultanta pentru urmatoarele tipuri de instalatii:

  • Instalatii sanitare - proiectare si consultanta pentru instalatii de canalizare si alimentare cu apa pentru imobile, dar si retele exterioare aferente unor ansambluri de cladiri. Instalatii pentru stingerea incendiilor.
  • Instalatii termice - proiectare si consultanta pentru instalatii de incalzire, documentatie in vederea avizarii centralelor termice.
  • Instalatii termoventilatii - proiectare si consultanta pentru instalatii de incalzire/racire cu aer, ventilarea spatiilor, desfumari.
  • Instalatii electrice - proiectare si consultanta pentru instalatii electrice de forta si curenti slabi-inclusiv detectie incendiu, alarme, supraveghere video realizate in colaborare cu firme abilitate.

Oferim servicii de consultanta in domeniul instalatiilor, avand in dotarea proprie o serie de echipamente profesionale de masura din care enumeram: Testo 425, Testo 417, Testo 606-1, Testo 835-H1, Extech 403125, Extech 407730, Kimo LVB.

Totodata Katas Concept SRL, prin colaboratorii sai executa proiectare completa oferind un pachet de documentatie de arhitectura, rezistenta si instalatii. Deviza noastra este:

“Te scapam de drumuri cozi interminabile, nervi si birocratie oferindu-ti pachetul complet pentru autorizatia de construire ce include obtinerea avizelor si sustinerea proiectelor la comisiile de specialitate”.


ACREDITARI:

  • Compania Katas Concept SRL este autorizata sa proiecteze sisteme si instalatii de limitare si stingere a incendiilor, sisteme şi instalaţii de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu si sisteme de ventilare pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti cu exceptia celor de tip natural-organizat, conform „Ordin nr 87 din 06/04/2010 publicat in Monitorul Oficial Partea I, nr 238 in 14/04/2010.
  • Societatea noastra dispune de asigurare profesionala in valoare de 50000€ pe eveniment la societatea de asigurare ERGO ASIGURARI SA, nr polita RCPA-8030827434/13.03.2018.